LIMBURG – Een aantal weken geleden waren we aan het plukken bij Ralph Huydts van Wijngaard Raarberg. We zochten nog een leuk restaurant in Maastricht om ’s avonds te dineren. Ralph regelde speciaal voor ons een wel heel bijzonder adresje.

En zo togen we halverwege de avond naar de opgegeven locatie waar we moesten aanbellen. En nu zou ik willen vertellen waar en hoe we werden ontvangen maar dat is nu juist het ‘geheim’ …

We hebben in elk geval meer dan genoeglijk gedineerd in Onglet, of wel longhaas, het vergeten stukje vlees. Zoals de naam verraadt draait het in Onglet vooral om vlees. De restaurateurs kijken verder dan de traditionele steak of ossenhaas en zoeken naar bijzondere en onbekende delen van het dier. Zoals de longhaas die vroeger door de slagers zelf mee naar huis werd genomen.

Het originele restaurantconcept is in eigendom van Tim Sieben, Alan Oostrom en Levy Smit. Én ze hebben Limburgse wijnen op de kaart waaronder de Gewürztraminer van Domein Steenberg.

Gewürztraminer van Domein Steenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.