GELDERLAND – Op hét culinaire plein in het innemende stadje Harderwijk bevindt zich naast het Restaurant Ratatouille (ook wel RTTLL genoemd) een Culiwinkel en Proef & Kooklokaal met dezelfde naam. Dat vraagt om een bezoek. Laten we nu – praktisch om de hoek – in Flevoland zijn dit weekend…

Tina Zwaart, restauranteigenaar, gastvrouw en vinoloog:

‘Vijf jaar geleden hebben we een pand naast ons restaurant gekocht om een totaalconcept te creëren. We verkopen hier de wijnen die we in het restaurant schenken en we geven wijnproeverijen. In onze winkel verkopen we culinaire cadeautjes. Hier boven hebben we een ruim stadslogement voor twee personen met een eigen opgang, eet- en zithoek en keukentje. Via een verborgen steegje kom je bij de trap naar de eerste verdieping’.

Perfecte locatie voor een wijn weekendje weg in eigen land…

Tina:’ Ideaal om te boeken voor een nachtje of een weekendje. Wij kunnen een RTTLL at Home verzorgen zodat je in het stadslogement samen een heerlijk diner kunt genieten’.

Ratatouille at Home, wat houdt dat in?

Tina:’ Met RTTLL at Home kunnen mensen thuis onze keuken en smaken ervaren. Traiteur à la carte is via onze webwinkel te bestellen van woensdag t/m zaterdag. Afhalen kan in de Culiwinkel. Op vrijdag en zaterdag hebben we een vier gangen menu, onze culinaire legopakketten’.

Culinair lego?

Tina:’ Klanten kunnen de culinaire elementen zelf eenvoudig samenvoegen tot een smakelijk vier gangen menu thuis’.

Culiwinkel Ratatouille is een verrassend leuke winkel. Zo’n winkel waar je hebberig van wordt. Naast wijnen van Wijngoed Wilgenhorst en Wijngaard Aan de Breede Beek verkopen ze inspirerende wijn – en kookboeken (ja ook die van mij en dé klassieker de grote Kleyn van Onno Kleyn), bijzondere conserven, foodplatters, kruiden en olijfolie.

Ratatouille Kooklokaal, Culi Winkel & Wijnkelder
Ratatouille een culinair totaalconcept