Zeven huiswijnen voor de verschillende restaurants en hotels van de Oostwegel Collection

LIMBURG – Vandaag aanwezig bij het lanceringsevenement partnership Oostwegel Collection en Wijngaard St. Martinus. Oostwegel Collection is een langdurige samenwerking aangegaan met Wijngaard St. Martinus in Vijlen. Stan Beurskens en zijn team hebben zeven verschillende huiswijnen samengesteld in samenwerking met sommeliers, chefs en vrienden van de verschillende restaurants/hotels van de Oostwegel Collection.

De druiven voor de wijnen zijn onder meer afkomstig van de wijngaard bij Château St. Gerlach, genaamd WIJland. De reeks huiswijnen – met etiketten die zijn ontworpen door Francoise Oostwegel – bestaat uit drie wijnen (wit/rose/rood) met een licht smaakprofiel, twee volle houtgerijpte wijnen (wit/rood) en twee mousserende wijnen gemaakt volgens de méthode traditionele.

De wijnen zijn respectievelijk genoemd naar de hoogtes van wijngaard WIJland en St. Martinus bij elkaar opgeteld: 265; naar de ouders van eigenaar van de Oostwegel Collection: Hommage Judith & Camille en naar het mozaïeken ei op Châteu St. Gerlach: Mosaïc.

De chefs van de verschillende restaurants van de restaurants hebben voor dit evenement gerechtjes bereid die perfect aansloten bij de wijn.

Lanceringsevenement exclusief partnership Oostwegel Collection en Wijngaard St. Martinus bij Château St. Gerlach in Valkenburg